Webbmoduler

Gör det lätt för investerare att bevaka dina aktiviteter

Investerare förväntar sig att veta när rapporter släpps och evenemang äger rum. Att hålla investerare underrättade är första steget mot att engagera dem i ditt företag och bygga starkare relationer. En noggrant uppdaterad och korrekt finansiell kalender är därför av avgörande betydelse. Det kan verka banalt att uppdatera några datum, men det finns också regulatoriska krav som måste uppfyllas. Med kalendermodulen hanterar du dessa krav och håller din kalender ständigt aktuell.

Lätt att följa regelverken

En finansiell kalender är levande information som måste följa olika händelser i bolaget. Med en kalendermodul behöver du endast uppdatera uppgifterna på ett ställe. IR-plattformen Arena kontrollerar och påminner dig ifall något saknas eller inte stämmer.

Enkelt för investerare att hålla sig uppdaterade

Dina intressenter kan spara datum för stämmor, investerarmöten eller presentationer till sin personliga kalender samtidigt som de kan filtrera bland händelser efter vad som intresserar dem mest.

Prenumerera på händelser

Aviseringar för händelser ger dina intressenter möjlighet att få meddelanden om alla viktiga datum och händelser beroende på deras preferenser.

Koppla ihop med sin personliga kalender

Kalendermodulen är kompatibel med de mest använda kalendrarna, till exempel Outlook, Apple iCloud Calendar och Google Calendar. Därför är det lätt för investerarna att lägga till bolagets kalenderhändelser i sin personliga kalender.

Anpassningsbar

Kalendermodulen är anpassningsbar så som du vill att den ska fungera på din webbplats. Till dina kalenderhändelser kan du kan lägga till innehåll som du tycker är viktigt för dina investerare.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024