Webb & digital

Imponera och gör ett starkt intryck

Vi erbjuder digitala lösningar som passar behoven hos de flesta bolag, stora som små. Oavsett om du söker en prisvärd webbmodul för pressmeddelanden och rapporter eller en skräddarsydd webbdesign som ger liv åt dina budskap har vi lösningen för dig.

Professionellt utformade IR-webbplatser och intuitiva webbmoduler

Vi skapar IR-webbplatser och lättanvända webbmoduler som speglar din varumärkesidentitet och erbjuder en intuitiv användarupplevelse. Genom att kombinera stilren design med kraftfulla funktioner kan du visa upp IR-informationen och kommunicera med dina målgrupper på ett professionellt sätt.

Digital one pager

Ett modernt och innovativt sätt att kommunicera dina framsteg

Var stolt och låt dina aktieägare följa utvecklingen med en digital sammanfattning av din årsredovisning eller rapport. Det imponerar!

Till digital one pager

Lösningar som passar dina önskemål

Våra olika nivåer av webbtjänster ger dig flexibiliteten att välja den optimala lösningen för hur du vill arbete och vilken service du vill få.

Webbmoduler

Vi erbjuder webbmoduler utformade för att öka din IR-effektivitet. Med dessa moduler kan du välja de specifika funktioner och verktyg som bäst passar dina behov. Oavsett om det handlar om finansiell kalender, finansiella rapporter, aktiegrafer eller pressmeddelanden, kan du skapa en skräddarsydd IR-lösning som ger dig full kontroll och överblick över din IR-kommunikation.

Till webbmodulerna

Integrerad IR-webbplats

Med en integrerade IR-webbplats får du en snygg och användarvänlig webbplats som är dedikerad till Investor Relations. Vi bäddar in webbmoduler och funktioner på din befintliga webbplats för att skapa en sömlös och enhetlig användarupplevelse. På så sätt kan du erbjuda en professionell och tilltalande plats för att kommunicera med dina intressenter och ge dem enkel tillgång till viktig information om ditt bolag.

Fullständig webbplats

Med en fullständig webbplats får du en heltäckande digital närvaro för ditt bolag. Vi bygger en anpassad webbplats som integrerar alla aspekter av kommunikation och erbjuder en omfattande uppsättning funktioner och verktyg. Du får en kraftfull plattform för att kommunicera med dina intressenter, publicera nyheter och rapporter, hantera evenemang och mycket mer. Med en fullständig webbplats får du en omfattande digital närvaro som speglar ditt bolags varumärke och stärker din Investor Relations-verksamhet.

Service och kvalificerad rådgivning

Proaktiv service

Varje pressmeddelande och rapport skapar ett ärende i IR-plattformen Arena och tilldelas en rådgivare, som kommer att gå igenom händelsen och göra ytterligare uppdateringar eller ändringar vid behov - allt utan att du behöver be om det.

En toppklassig IR-plattform

Med vår IR-plattform kan du hantera och organisera din IR-information på ett smidigt och effektivt sätt. Du får tillgång till en rad kraftfulla verktyg och funktioner som hjälper dig att kommunicera med dina intressenter, hantera finansiell information, publicera nyheter och mycket mer. Vi strävar efter att erbjuda dig en plattform som inte bara möter dina behov idag, utan också kan växa och anpassa sig till dina framtida krav inom Investor Relations.

Svensk support

Vårt team av IR-experter har djup kunskap om den svenska marknaden och dess specifika krav.

När som helst

Jobba när du vill. Vi är stolta att IR-plattformen har hög driftsäkerhet med en upptid på 99.99% vilket innebär att du när som helst kan utföra dina ärenden. Skulle du behöva extra hjälp anpassar vi oss efter ditt schema. Vårt team finns där för dig och är redo att hjälpa dig vid behov, när som helst.

Valfri servicenivå

Vill du göra allting själv eller vill du att någon sköter delar av din IR åt dig? Välj servicenivå utifrån dina behov. Oavsett vd du väljer finns det massor av inbyggda tjänster i IR-plattformen som underlättar din vardag.

Kundcase: Seamless Distribution Systems

De bästa IR-webbarna är de som lyckas beskriva ett bolag, bolagets omvärld och värdet bolaget skapar på ett sådant vis att investerare kan förstå hur bolaget tjänar pengar och sätta ett värde på det.

Ta del av caset

Säkerhet är A och O

Vi arbetar aktivt för att skydda din information och säkerställer att relevanta regelverk uppfylls.

Vårt team arbetar enligt rutiner och protokoll för hantering av er information. Vi arbetar ständigt för att utvärdera och förbättra säkerheten i plattformen och på våra webbplatser. Ny teknik implementeras löpande och vi följer ”best-practice” för att uppnå en hög säkerhetsnivå genomgående.

Med beQuoted kan du vara trygg med att din data och din företagsinformation är i säkra händer.

  • Krypterad kommunikation

  • Brandväggar och skydd mot attacker

  • Redundant infrastruktur

  • Löpande säkerhetskopiering

  • Aktiv övervakning och incidenthantering

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024