Digital one pager

Ett modernt och innovativt sätt att kommunicera dina framsteg

Imponera på dina aktieägare med en digital sammanfattning av din årsredovisning eller rapport.

Få ut mer av din årsredovisning

Du har investerat mycket tid och pengar på din årsredovisning. Se därför till att få maximal avkastning på din investering.

Årsredovisningen är en möjlighet att berätta ditt företags story, låta aktieägarna veta vad som har uppnåtts under året och dela det som du är stoltast över.

Med en digital one pager av din årsredovisning får du ett effektivt verktyg i din marknadsföring och möjlighet att lyfta dina framsteg i ett modernt format som aktieägarna kommer att älska - spännande, engagerande, informativt och effektfullt.

Boka demo

Ge din årsredovisning nytt liv. Sammanfatta innehållet, berika det med video, animationer eller infografik och berätta din story - allt i ett interaktivt format som dagens läsare efterfrågar.

Förvandla innehållet i din rapport till ett mer lättsmält format och visualisera siffror med infografik som alla kan förstå.

Låt inte din rapport bli en enskild händelse. En digital one pager kan enkelt delas i digitala kanaler och på sociala medier.

Få data på hur din rapport tas emot och upptäck mönster i läsarnas beteende. Du kommer att förstå din publik vilket hjälper dig att identifiera förbättringsområden.

Kundcase: AAC Clyde Space

Med en digital one pager av sin årsredovisning erbjuder rymdbolaget AAC Clyde Space sina aktieägare en lättnavigerad översikt av bolagets verksamhet samtidigt som man berättar sin story.

Ta del av caset

En årsredovisning med moderna funktioner

Imponera på dina aktieägare med en digital one pager av din årsredovisning eller rapport.

Boka demo

För alla skärmar

Inget mer nypande med fingrarna för att zooma på mindre skärmar. Du får en interaktiv rapport som är anpassad för alla sorters skärmar och enheter.

Alltid uppdaterad

Du kan enkelt göra ändringar direkt i din one pager om det skulle behövas.

Statistik i realtid

Få direkta insikter om hur årsredovisningen eller rapporten tas emot och läses. Du kan också koppla ihop den med dina egna favoritspårningsverktyg.

Enkel att sprida

Du kan enkelt dela din one pager som en länk eller bädda in den på din egen webbplats.

Tillgänglig & SEO-vänlig

En digital one pager är sökmotoroptimerad och tillgänglighetsanpassad för att hamna högt upp bland sökresultaten.

Varumärkesanpassad

Årsredoivisningen föjer ditt varumärke och grafiska profil med anpassade typsnitt och färger.

Insights: Fördelar med en digital one pager

I denna artikel lyfter vi flera fördelar med en digital one pager - från ökad räckvidd till interaktivt innehåll, enkel spridning och förbättrad mätbarhet.

Läs artikeln
"beQuoted hjälper väldigt många företag med sin IR-kommunikation och det gör att de sitter på kompetens som är väldigt svår att få på annat sätt. Om vi skulle anställa en resurs med samma erfarenhet och kunskap hade det kostat oss väldigt mycket."

Rickard Riblom, VD på AdventureBox

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024