Webbmoduler

Uppdatera din webbplats automatiskt med webbmoduler

beQuoteds webbmoduler är utformade för att göra det så effektivt som möjligt för dig att uppdatera och dela relevant information, samtidigt som du kan lita på att den alltid är aktuell. Du kan vara säker på att samma information når alla investerare, oavsett var de befinner sig.

Lätt att sköta i din IR-plattform

Du kan effektivt hantera och uppdatera all relevant information i din användarvänliga IR-plattform, Arena. Du slipper att behöva lära dig krångliga webbverktyg eller vara beroende av att andra har tid att hjälpa dig. Du får förhandsvisning av dina val direkt i Arena, vilket gör det möjligt att se hur dina uppdateringar kommer att se ut innan de publiceras.

Automatiserat – alltid rätt och aktuell information

Du kan vara säker på att du presenterar det senaste av pressmeddelanden, rapporter och finansiell kalender. Du behöver bara uppdatera informationen på ett ställe, i Arena, och modulerna kommer att uppdateras automatiskt.

Uppdateringar i realtid

Modulerna erbjuder snabb uppdatering – innehållet uppdateras i realtid utan fördröjningar vilket betyder att dina webbplatsbesökare slipper onödiga laddningstider.

Matcha ditt varumärke och grafiska profil

Modulerna är anpassningsbara och smälter in på din webbplats. Du ger därmed ett enhetligt och professionellt intryck på din webbplats.

Behörighetsbaserad åtkomst

I Arena kan du ge personer behörighet att uppdatera olika delar av din IR-information. Detta ger dig kontroll över vilka som kan göra ändringar och säkerställer att endast behöriga personer kan hantera kritisk information.

Gör rätt med inbyggda felkontroller

Arena har robusta felkontroller integrerade för att du ska slippa misstag och säkerställer att all information är korrekt och uppdaterad.

Integrera på din webbplats på nolltid

Det är smidigt att integrera webbmodulerna på din webbplats – du är igång på ett par minuter.

Alltid senaste nytt på din webbplats

Med nyhetsmodul från beQuoted kan du vara säker på att investerare alltid får de senaste nyheterna på din webbplats.

Till nyhetsmodulen

Organisera dina finansiella rapporter

Med rapportmodul från beQuoted går det alltid snabbt för investerare att hitta bolagets rapporter – oavsett vilket år rapporten publicerades eller vilken typ av rapport det gäller.

Till rapportmodulen

Gör det lätt för investerare att bevaka dina aktiviteter

Investerare förväntar sig att veta när saker äger rum. Att hålla investerare underrättade är första steget mot att engagera dem i ditt företag och bygga starkare relationer. En noggrant uppdaterad och korrekt finansiell kalender är av avgörande betydelse. Det kan verka banalt att uppdatera några datum, men det finns också regulatoriska krav som måste uppfyllas. Med kalendermodulen hanterar du dessa krav och håller din kalender ständigt aktuell.

Till kalendermodulen

Förstärk din webbplats med en kursgraf

Med en kursgraf får ni möjlighet att visa upp er akties utveckling och erbjuda en bättre användarupplevelse.

Till kursgrafsmodul

Presentera din ägarbild

Som investerare är ägarstrukturen intressant eftersom det säger mycket om ett bolag. Vilka äger bolaget, hur stora är deras andelar och hur påverkar detta maktfördelningen är frågor som kan inverka på ett investeringsbeslut.

Till ägardatamodul

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024