Managed IR Website

Träffsäker finansiell kommunikation utan stress

Med Managed IR Website sköter vi inte bara din webbplats, du får en partner som förstår din vision och hjälper dig att förmedla den. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på bolagets framgång.

Slappna av och lita på att din IR-webbplats är i trygga händer

Företagsledare idag har ofta många bollar i luften. Som VD eller CFO kan du fokusera på er kärnverksamhet medan vi avlastar dig och tar hand om IR-webbplatsen.

Du slipper bekymra dig

Du slipper bekymra dig över krångliga tekniska detaljer eller tidskrävande innehållsuppdateringar. Vi tar hand om allt åt er och erbjuder även tekniska komponenter och moduler för att säkerställa att er webbplats är i framkant.

Snabba och alltid tillgängliga

Du behöver aldrig sitta själv med ett problem. Med beQuoted är det lätt att få hjälp när du behöver det. Du slipper vänta flera dagar på att ändringar ska genomföras. Du får hjälp med dina ärenden direkt.

Överblick

I Arena ser du alla dina ärenden - du har överblick över pågående och genomförda ärenden, loggning på svar med mera. Du kan se när ändringarna kommer att genomföras och av vem.   

Spara tid och energi

Det tar tid att lägga upp dokument, skriva texter, uppdatera listor, snygga till bilder och så vidare. Du slipper banala, tidskrävande eller krångliga uppgifter - vi gör detta åt dig!

Alltid aktuell och relevant

Med vår dedikerade service säkerställer vi att din webbplats alltid är aktuell och uppdaterad. Våra experter bevakar varje utskick, ger tips och ser till att din kommunikation följer regelverken.

Aktuell och uppdaterad information

Vi vet exakt vad som behöver uppdateras och var och säkerställer att all information är lättillgänglig och korrekt placerad. Vi bevakar regelbundet och följer upp varje pressmeddelande eller rapport för att se till att informationen återspeglas korrekt på er webbplats.

Ett extra par ögon

Ett extra par ögon ger inte bara en ny synvinkel, utan också möjligheten att upptäcka sådant i er IR-kommunikation som annars kanske hade gått obemärkta förbi.

Regulatoriskt korrekt

Det kan vara svårt att hålla koll på alla regler. Våra experter ser till att du gör rätt och att er webbplats alltid är i linje med regelverken.

Proaktiv service

Vi är inte bara reaktiva; vi förbereder er för framtiden genom att föreslå förbättringar och även förbereda inför kommande händelser i god tid.

Få ut mer av din webbplats

Vi nöjer oss inte med att bara sköta er webbplats utan erbjuder kontinuerligt förbättringsförslag för att ni ska kunna hålla era investerare engagerade och nöjda.

Expertis och erfarenhet

Vi har djup förståelse för företags krav och utmaningar. Har du en svår fråga är det stor sannolikhet att vi redan har löst det problemet tidigare.

Vi vet vad investerarna vill ha

Med över 20 års erfarenhet av finansiell kommunikation vet vi vad investerarna vill ha. Inte nog med att vi har koll på trender och bästa praxis - vi vet av erfarenhet vad som funkar.

Ett personligt bollplank

Vi är era rådgivare och partner för att göra er webbplats ännu bättre. Du är alltid välkommen med frågor till oss.

Sänk kostnader och spara tid

Genom att outsourca hanteringen av webbplatsen frigör du interna resurser och tid. Ni kan fokusera på kärnverksamheten istället för att lösa tekniska och administrativa problem.

Kostnadsbesparing

Du behöver inte anställa en särskild resurs som hanterar din webbplats - vi sköter allting åt dig.

Kontinuitet

Ibland kan personalbyten komma plötsligt och riskera att viktiga uppgifter trillar mellan stolarna. Vi erbjuder dig kontinuitet och säkerställer att er webbplats förblir konsekvent och professionellt uppdaterad.

Skalbarhet och anpassningsbarhet

Ett företags behov kan förändras över tid. Vi är redo att snabbt anpassa webbplatsen efter era krav och önskemål.

Teknisk expertis

Vi erbjuder djup teknisk kunskap och kan vid behov skräddarsy lösningar för din webbplats, allt under samma tak.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024