Nyhetsdistribution

När du har viktiga nyheter

beQuoted distribuerar nyheter åt börsbolag som vill nå investerare, analytiker och journalister. En bred spridning till dessa målgrupper maximerar dina chanser att få största möjliga genomslag.

Spara tid och gör rätt på en gång

Att skriva och publicera ett pressmeddelande kan vara en stressig process. Vi har därför gjort det lätt att göra rätt. I IR-plattformen Arena kan du snabbt uppdatera dina nyheter när du vill och vara säker på att du uppfyller börsregelverken.

Boka demo

Var trygg med att använda en nyhetsdistributör som uppfyller kraven från marknadsplatserna och marknadsmissbruksförordningen. IR-plattformen vägleder dig så att nyheterna kommer publiceras på rätt sätt.

Integrera en nyhetsmodul på din webbplats så visas de senaste nyheterna automatiskt. Du slipper uppdatera i flera system och kan vara säker på att din webbplats alltid är uppdaterad.

Jobba tillsammans med dina kollegor och rådgivare i en lättarbetad webbtjänst. Sätt behörigheter för olika användare och styr arbetsprocessen.

När du inte hinner med kan du låta vår betjäning göra arbetet för dig. Dessutom får du ett par extra ögon som granskar att alla delar är med som börsregelverken kräver.

Nyhetsrum

Hos beQuoted får du ett nyhetsrum där investerarna kan följa dina nyheter, presentationer, rapporter, aktieutveckling och mycket mer.

Till beQuoted News

Få mer ljus på din prestation

Vill du toppa ditt genomslag, öka din räckvidd och nå ut till rätt personer? Med premiumkanaler i IR-plattformen Arena får du tillgång till viktiga målgrupper och garanterad publicering i några av Sveriges starkaste nyhetskanaler.

Till premiumkanaler

Betjäning – en hjälpande hand och ett extra öga

Ibland vill man att någon kastar ett extra öga på texten innan den skickas ut. Medan du hämtar en kopp kaffe tar ett proffs hand om publiceringen av ditt pressmeddelande, väljer Nasdaq-typ, kollar om det är regulatorisk information, stämmer av kontaktuppgifter, klockslag m.m. för att ditt pressmeddelande ska vara korrekt. Finns det några frågetecken återkopplar vi direkt till dig, men i först hand försöker vi alltid lösa det utan att du behöver lägga mer tid på detta. I IR-plattformen Arena kan du följa statusen på ditt pressmeddelande och givetvis får du ett meddelande när allt är klart.

Lätt att göra rätt med inbyggd kontroll

IR-plattformen är utformad för att visa den rätta vägen och flagga för eventuella felaktigheter eller brister. Denna smarta hjälp gör att du undviker dyrköpta misstag. Var säker på att ditt budskap når mottagarna på rätt sätt och att du uppfyller alla relevanta krav och regler.

Språkval för global räckvidd

För att nå en internationell publik erbjuder vi stöd för engelska utöver svenska. Därmed kan du kommunicera med intressenter över hela världen.

Spara tid med automatisk textinläsning

Spara tid genom att enkelt ladda upp dina pressmeddelanden och låta IR-plattformen hantera resten. Det är ett snabbt och smidigt sätt att distribuera dina nyheter utan onödig manuell hantering.

Stöd för alla relevanta format

Arena erbjuder stöd för en mängd olika format, inklusive ESEF och bildbilagor. Oavsett vilket format du behöver använda för att förmedla informationen på bästa sätt, kan du vara säker på att plattformen stöder det.

Automatisk inrapportering till Finansinspektionen

Vi har byggt in automatisk inrapportering till Finansinspektionen. Du kan vara trygg i vetskapen om att all nödvändig information når rätt instanser i enlighet med regelverket.

Enkelt att följa bolaget med prenumerationer och medielistor

För att göra det enkelt för intressenter och media att följa ditt bolag får du tillgång till prenumerationstjänster och möjlighet att skapa och hantera anpassade medielistor.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024