Regulatorisk rådgivning

Certified Adviser

Som Certified Adviser är vi rådgivare till ditt bolag i syfte att främja regel- och formkraven på Nasdaq First North Growth Market. Vi är helt enkelt ditt bollplank i alla börsfrågor.

Ett tryggt stöd

För att bli noterat på Nasdaq First North Growth Market måste ett bolag utse en Certified Adviser som kommer att vägleda bolaget genom ansökningsprocessen och se till att det uppfyller och följer regelverket kontinuerligt.

Certified Adviser spelar en viktig roll i att stötta företaget och säkerställa att det har rätt strukturer och rutiner på plats för att vara noteringsklart.

För uppdraget som Certified Adviser måste man besitta nödvändig kompetens, vilket Nasdaq godkänt. Som experter på finansiell kommunikation kan vi börsreglerna och ser till att bolagets information kommer ut korrekt i alla kanaler.

Du kommer att få snabb information om väsentliga ändringar av lagar, förordningar och myndighetsregler som är nödvändiga för att bolagets aktier ska kunna handlas.

”Med över 100 nöjda kunder har vi samlat på oss en bred erfarenhet från en mängd olika situationer. Vi har mött och övervunnit många utmaningar som du förr eller senare kommer att ställas inför.”

Certified Adviser inkluderar rådgivning och granskning av investerarinformation enligt Nasdaqs regelverk, inklusive vad som publiceras på webbplatsen. Närbesläktade insatser exempelvis skrivarbete kan beställas extra till förmånlig kostnad för våra kunder. Oavsett vilket stöd du behöver finns IR-experter som kan hjälpa till med IR-arbetet under hela processen.

Om ditt företag ännu inte är noterat så behöver du inte oroa dig, vi kommer att guida dig genom hela noteringsprocessen på Nasdaq Frist North Growth Market.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024