IR-webb

Ditt skyltfönster mot kapitalmarknaden

Med en välgjord IR-webbplats kan du effektivt engagera och informera investerare på ett sätt som bygger intresse och långsiktigt förtroende. Upptäck hur beQuoted kan hjälpa ditt bolag att möta och överträffa investerarnas förväntningar med en modern IR-webb.

Vi vet vad investerare vill ha

Med en välgjord IR-webbplats kan du effektivt engagera och informera investerare på ett sätt som bygger intresse och långsiktigt förtroende. Upptäck hur beQuoted kan hjälpa ditt bolag att möta och överträffa investerarnas förväntningar med en modern IR-webb.

Checklista: Så lyckas du med din IR-webb

En välplanerad och välskött Investor Relations-webbplats är avgörande för att skapa förtroende hos investerare och ge dem den information de söker. Vi har tagit fram en omfattande checklista som kommer att hjälpa dig med vad IR-webben bör innehålla och hur du tar din IR-webb till nästa nivå.

Ladda ned checklistan

Lösningar som passar dina önskemål

Våra olika nivåer av webbtjänster ger dig flexibiliteten att välja den optimala lösningen för hur du vill arbete och vilken service du vill få.

Webbmoduler

Vi erbjuder webbmoduler utformade för att öka din IR-effektivitet. Med dessa moduler kan du välja de specifika funktioner och verktyg som bäst passar dina behov. Oavsett om det handlar om finansiell kalender, finansiella rapporter, aktiegrafer eller pressmeddelanden, kan du skapa en skräddarsydd IR-lösning som ger dig full kontroll och överblick över din IR-kommunikation.

Till webbmodulerna

Integrerad IR-webbplats

Med en integrerade IR-webbplats får du en snygg och användarvänlig webbplats som är dedikerad till Investor Relations. Vi bäddar in webbmoduler och funktioner på din befintliga webbplats för att skapa en sömlös och enhetlig användarupplevelse. På så sätt kan du erbjuda en professionell och tilltalande plats för att kommunicera med dina intressenter och ge dem enkel tillgång till viktig information om ditt bolag.

Fullständig webbplats

Med en fullständig webbplats får du en heltäckande digital närvaro för ditt bolag. Vi bygger en anpassad webbplats som integrerar alla aspekter av kommunikation och erbjuder en omfattande uppsättning funktioner och verktyg. Du får en kraftfull plattform för att kommunicera med dina intressenter, publicera nyheter och rapporter, hantera evenemang och mycket mer. Med en fullständig webbplats får du en omfattande digital närvaro som speglar ditt bolags varumärke och stärker din Investor Relations-verksamhet.

Kom igång direkt

Med vårt bibliotek av färdiga mallar kan du komma igång med din IR-webb på nolltid.

Kundcase: Seamless Distribution Systems

De bästa IR-webbarna är de som lyckas beskriva ett bolag, bolagets omvärld och värdet bolaget skapar på ett sådant vis att investerare kan förstå hur bolaget tjänar pengar och sätta ett värde på det.

Ta del av caset

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024