Webbplats

Skapa förtroende och gör ett gott intryck

En snygg, modern och användarvänlig webbplats skapar förtroende för ditt företag och ett gott första intryck hos dina intressenter. beQuoted designar, utvecklar och förvaltar webbplatser åt börsföretag. Särskild vikt läggs vid att webbplatsen ska stödja företagets affärsmål.

Vi är en erfaren webbpartner
som säkerställer din digitala framgång

Webbplatsen är navet i företagets kommunikation och företagets främsta digitala tillgång. Den är ansiktet utåt 24 timmar om dygnet. Användarupplevelsen och intrycket som webbplatsen skapar spelar en avgörande roll för hur dina intressenter ser på företaget.

"När alla detaljer måste stämma är beQuoted en pålitlig och trygg partner"

Det nordiska prospekterings och gruvutvecklingsbolaget Mahvie Minerals valde beQuoted i samband med sin börsnotering.

Till kundcaset

Några av de plattformar, ramverk och tekniker vi arbetar med.

Vi ser till helheten

På beQuoted ser vi webbplatsen som navet i företags kommunikation och älskar att leverera webbplatser till våra kunder. Men vi kan så mycket mer än så. Vi arbetar strukturerat med beprövade metoder och processer inom strategi, varumärke, design och webbutveckling, sökmotoroptimering, innehåll och analys. Helhetserbjudandet fortsätter även efter lansering med löpande support, förvaltning och optimering av webbplatsen.

Webbplatslösningar som passar dina behov

Välj bland färdiga mallar som anpassas efter ditt företags grafiska profil eller få en helt skräddarsydd webbplats. Vi hjälper även till med vidareutveckling av företagets befintliga webbplats.

Vi tar hand om hela processen

Vi tar dig hela vägen från idé till lanserad webbplats genom en beprövad process. Ni kan fokusera på det ni gör bäst. 

Genomtänkt design och innehåll för starka upplevelser

Vi erbjuder design, grafisk profilering och kommunikation som lyfter företagets budskap och stöttar företagets affärsmål.

En långsiktig partner

Det mest värdefulla fasen av samarbetet börjar egentligen när webbplatsen är lanserad. Vi sköter inte bara drift utan förvaltar, genomför uppföljningsmöten, vidareutvecklar så att webbplatsen alltid är säker och uppdaterad. Här blir ni inte en bortglömd kund i mängden. Du blir mindre beroende av egen personal som kanske slutar eller får nya arbetsuppgifter. 

Vår beprövade process

Att skapa en webbplats kan kännas överväldigande. Med vår expertis guidar vi dig genom hela processen – från behovsanalys till lansering. Vi hjälper dig att identifiera exakt vad ditt företag behöver och eliminerar onödiga komponenter. Resultatet är en webbplats som möter ditt företags behov. Efter lanseringen erbjuder vi fortsatt utveckling, drift och support, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Steg 1

Behovsanalys och lösningsförslag

Vi inleder med att utforska projektets förutsättningar, mål och syfte. Utifrån detta tar vi fram ett lösningsförslag. Slutsatserna mynnar ut i en offert med tidsplan och budget.

Steg 2

Uppstartsmöte

Varje projekt leds av en dedikerad projektledare. Vid uppstartsmötet går vi igenom projektplanen tillsammans och du får en tydlig tidsplan. Därefter startar vi produktionen av din webbplats.

Steg 3

Design och layout

Under designfasen presenterar vi webbplatsens design och layout. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ge feedback och ställa frågor, vilket säkerställer att slutresultatet uppfyller dina förväntningar.

Steg 4

Innehåll

Vi hjälper till att samla in eller skapa nytt innehåll samtidigt som vi utvecklar webbplatsen. Tack vare detta minskar projektets genomförandetid avsevärt. Vi gör en slutlig avstämning innan produktionen avslutas.

Steg 5

Teknisk utveckling

Våra utvecklare implementerar designen, lägger in allt innehåll och bygger eventuella specialfunktioner. Vi säkerställer att webbplatsen är optimerad för alla enheter och testar den noggrant i olika webbläsare.

Steg 6

Lansering och långsiktig förvaltning

När du har godkänt webbplatsen lanserar vi den. Efter driftsättning tar vi hand om webbhotell, uppdateringar, vidareutveckling och support. Detta garanterar att din webbplats förblir säker, snabb och ständigt uppdaterad.

SEO / Sökmotoroptimering

Syns du inte, finns du inte

Vill du hamna högt upp bland sökresultaten? Vi ser till att din webbplats är tekniskt sökmotoroptimerad för att öka och driva trafik från sökmotorer som Google.

Vad våra kunder säger

“Vi är mycket nöjda med samarbetet med beQuoted. Kontakterna med deras team fungerar smidigt med snabb återkoppling och lyhördhet inför våra önskemål. Kombinerat med goda råd och förslag har vi fått en mycket lyckad slutprodukt.”

Sven, kommunikationsansvarig Gesynta Pharma

”Med en mycket smidig process löste beQuoted allt från grafisk profil till webbplatsens innehåll och teknik på en imponerande kort tid. Förklarade vad vi önskade och beQuoted levererade. Rekommenderar starkt!”

Fredrik, vd Virinix Invest

IR-webb

Stärk bolagets förtroende på kapitalmarknaden

IR-webben är det viktigaste verktyget i kommunikationen med dina aktieägare och kapitalmarknaden. En välgjord IR-webb uppfyller regelverkens krav och erbjuder omfattande beslutsunderlag för investerare.

Till IR-webb

Säkerhet är A och O

beQuoted driftar och förvaltar ett stort antal affärskritiska webbplatser. Vi arbetar aktivt för att skydda din information. Vårt team arbetar enligt rutiner och protokoll för hantering av er information. Vi arbetar ständigt för att utvärdera och förbättra säkerheten i plattformen och på våra webbplatser. Ny teknik implementeras löpande och vi följer ”best-practice” för att uppnå en hög säkerhetsnivå genomgående.

Med beQuoted kan du vara trygg med att din data och din företagsinformation är i säkra händer.

  • Krypterad kommunikation

  • Brandväggar och skydd mot attacker

  • Redundant infrastruktur

  • Löpande säkerhetskopiering

  • Aktiv övervakning och incidenthantering

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024