Om oss

Varför beQuoted?

beQuoted levererar lösningar inom IR och finansiell kommunikation som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter och engagera sin publik.

Vår vision

beQuoted ska vara kundens självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Kunden ska nå ut, förstärka sitt varumärke, uppfylla reglerna och imponera på investerarna.

"beQuoted hjälper många företag med sin IR-kommunikation och det gör att de sitter på kompetens som är väldigt svår att få på annat sätt. Om vi skulle anställa en resurs med samma erfarenhet och kunskap hade det kostat oss mycket."

Rikard Riblom, VD AdventureBox

Erfarenhet och kompetens

Vi har erkänd kompetens och lång erfarenhet inom området IR och finansiell kommunikation. Teamet består av erfarna rådgivare och experter som vet hur man kommunicerar effektivt med investerare och andra intressenter. Vi genomför regelbundet undersökningar och utbildningar för att vara i framkant vad gäller marknadstrender, bästa praxis inom IR, regelefterlevnad, m.m.

Kvalitet och kvalitetsäkring

Vi sätter stolthet i att leverera högkvalitativa lösningar. Vi använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att kunderna får tjänster som är effektiva och tillförlitliga. Tack vare en hög standard får vi förtroende från våra kunder.

Trygghet och säkerhet

Att allt ska vara säkert och fungera problemfritt för kunden sitter i väggarna. Med 99.99% uptime, säker inloggning, behörighetsnivåer och mycket mer är säkerhet och drift alltid prioriterat och övervakat. Alla data lagras på servrar inom EU.

Personlig service

Vi gillar att ha en personlig relation med våra kunder. Genom att vara tillgängliga och tillmötesgående möter vi våra kunders individuella behov och önskemål. Vi ska ge service i toppklass och ha de nöjdaste kunderna.

Flexibilitet

Förändring är en naturlig del av affärsvärlden, och vi är flexibla och anpassar oss till kunders skiftande behov. Vi är alerta på förändringar i marknadstrender och regelverk för att säkerställa att våra kunder är alltid uppdaterade och följer bästa praxis inom IR.

Brett nätverk

Vi arbetar ständigt på att utveckla nätverket av nyhetskanaler, investerare och journalister för att kundens nyheter och information ska få största möjliga spridning. Våra kunder ska nå en bred publik och vara synliga hos viktiga målgrupper med rätt information i rätt tid.

Vår kultur

Få våra kunder att lyckas

Vi brinner för att coacha våra kunder och främja deras framsteg mot sina önskade mål. Tillsammans skapar vi framgång och inspirerar oss att gå till arbetet varje dag.

Samhällsengagemang

Vi är engagerade i vår gemensamma omvärld och aktivt stödjer hållbara initiativ som främjar en positiv samhällspåverkan. En av våra starkaste värderingar är yttrandefrihet, vilket är anledningen till att vi är stolta supportrar av Reportrar utan gränser.

Kreativitet

Tack vare vår kreativa arbetsmiljö är vi lösningsorienterade. Genom att använda skaparkraft levererar vi innovativa lösningar som skräddarsys efter varje kunds unika behov.

Ständigt lärande

Vi strävar efter att vara oöverträffade inom vårt område. Därför lägger vi ner ansträngningar för att ständigt förbättra oss. Genom en kultur av kontinuerligt lärande fortsätter vi att utvecklas och förbli det bästa valet för våra kunder.

Pålitliga och professionella

Vi måste upplevas som pålitliga och professionella i allt vi gör, och vi kallar det 'Happily Reliable'. Genom att erbjuda den bästa möjliga servicen och tillförlitliga produkter får vi kunders förtroende.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024