Corporate Communcation

Övertyga och engagera investerarna

Vikten av en övertygande och sammanhängande berättelse för att kommunicera ett företags värde och potential kan inte överdrivas. Genom våra tjänster inom Corporate Communication hjälper vi dig att skapa en stark berättelse som är relevant, engagerande och övertygande för investerare och andra intressenter.

Skapa intresse och förtroende

För börsnoterade företag är det särskilt viktigt att kommunicera en tydlig och trovärdig bild av verksamheten och bolagets framtidsutsikter. Genom att arbeta med equity story kan företag på ett mer effektivt sätt kommunicera sitt varumärke, sin vision och sina affärsplaner för att skapa intresse och förtroende från investerare och andra intressenter.

Kommunicera ditt värde

Våra tjänster inom Corporate Communication är utformade för att hjälpa bolag att hitta och forma sin berättelse, genom att integrera affärsdata med en berättelse som kommunicerar företagets värden och framtidsutsikter på ett pedagogiskt vis. Vi hjälper dig med att välja rätt kanaler för att kommunicera er berättelse, och att identifiera målgrupper och anpassa kommunikationen för att nå ut till dem.

En stark och övertygande historia kan ha en betydande effekt på ett börsnoterat företags image och kursutveckling liksom möjligheten att bli en attraktiv förvärvare. Genom att arbeta med equity story kan företag förbättra sin positionering på marknaden, öka sitt varumärkesvärde och till syvende och sist sitt marknadsvärde.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att bygga en övertygande och engagerande berättelse som kommunicerar er vision och potential.

  • Kommunikationsplan
  • Målformulering
  • Copy: pressmeddelanden, VD-ord, nyheter, m.m.
  • Varumärke
  • Bildrenommé
  • Grafisk profil
  • Event och presentationer
  • Sociala medier
  • Q&A och frågestunder

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024