Digital årsresumé Ett modernt och innovativt sätt att kommunicera dina framsteg

Imponera på dina aktieägare med en digital sammanfattning av din årsredovisning

Dra mer nytta av din årsredovisning

Du har investerat mycket tid och pengar på din årsredovisning. Se därför till att få maximal avkastning på din investering.

Årsredovisningen är din möjlighet att berätta ditt företags story, låta aktieägarna veta vad som har uppnåtts under året och dela det som du är stoltast över.

Med en digital årsresume, en överskådlig och lättilggänglig sammanfattning av din årsredovisning online, får du ett effektivt verktyg i din marknadsföring och möjlighet att lyfta dina framsteg i ett modernt format som aktieägarna kommer att älska.

Boka demo

Ge din årsredovisning nytt liv. Sammanfatta de viktigaste nyckeltalen och budskap, berika dessa med video, animationer eller infografik och berätta din story - allt i ett interaktivt, överskådligt och lättillgängligt format som dagens läsare efterfrågar.

Effektivisera informationsutbytet genom att erbjuda ett snabbt, lättillgängligt och interaktivt format för att ta del av viktig finansiell information.

Låt inte din årsredovisning bli en enskild händelse. En digital sammanfattning av din årsredovisning kan enkelt delas i digitala kanaler och på sociala medier hela året runt. Materialet kan också enkelt återanvändas på andra ställen på din webbplats.  

Få data på hur din årsredovisning tas emot och upptäck mönster i läsarnas beteende. Du kommer att förstå din publik vilket hjälper dig att identifiera förbättringsområden.

Kundcase: AAC Clyde Space

Med en webbaserad sammanfattning av sin årsredovisning erbjuder rymdbolaget AAC Clyde Space sina aktieägare en lättnavigerad översikt av bolagets verksamhet samtidigt som man berättar sin story.

Ta del av caset

Moderna funktioner

Imponera på dina aktieägare med en digital sammanfattning av din årsredovisning.

Boka demo

För alla skärmar

Inget mer nypande med fingrarna för att zooma på mindre skärmar. Du får en interaktiv webbplats som är anpassad för alla sorters skärmar och enheter.

Alltid uppdaterad

Du kan enkelt göra ändringar direkt i din digitala årsresumé om det skulle behövas. 

Statistik i realtid

Få direkta insikter om hur den tas emot och läses.

Enkel att sprida

Du kan enkelt dela din digital årsresumé som en länk eller intagrera den på din egen webbplats.

Tillgänglig & SEO-vänlig

Din digitala årsresumé är sökmotoroptimerad och tillgänglighetsanpassad för att hamna högt upp bland sökresultaten.

Varumärkesanpassad

Årsresumén föjer ditt varumärke och grafiska profil med anpassade typsnitt och färger. Du kan också bädda in den på din webbplats för en sömlös upplevelse. 

Insights: Fördelar med en digital årsresumé

I denna artikel lyfter vi flera fördelar med en digital årsresumé - från ökad räckvidd till interaktivt innehåll, enkel spridning och förbättrad mätbarhet. 

Läs artikeln

Vad våra kunder säger om oss

"beQuoted hjälper väldigt många företag med sin IR-kommunikation och det gör att de sitter på kompetens som är väldigt svår att få på annat sätt. Om vi skulle anställa en resurs med samma erfarenhet och kunskap hade det kostat oss väldigt mycket."

Rickard Riblom, VD på AdventureBox

Imponera på dina aktieägare med en modern upplevelse

Vill du fängsla, överraska och fascinera dina läsare med en digital årsresumé? Om du funderar på att komplettera din årsredovisning med en digital version som sammanfattar på ett överskådligt och lättillgängligt vis finns såklart vårt erfarna team här för att hjälpa dig. 

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.