Premiumkanaler

Få mer ljus på din prestation

Vill du toppa ditt genomslag, öka din räckvidd och nå ut till rätt personer?

Med premiumkanaler i IR-plattformen Arena får du tillgång till viktiga målgrupper och garanterad publicering i några av Sveriges starkaste nyhetskanaler.

Breakit

Med 250 000 unika besökare i veckan och med över 1 miljon sidvisningar når Breakit driva, nyfikna ledare och entreprenörer i det nya näringslivet. 67% av läsarna har något typ av ägarskap på bolaget man arbetar på. Storleken på bolagen är från 1 anställd upp till 250 anställda och största målgruppen är verksamma inom IT/Saas, bank/finans, retail och media.

När du väljer Breakit som premiumkanal kommer ditt pressmeddelande att listas med rubrik på Breakits förstasida samt under sidan pressreleaser. 

Publicering i premiumkanalen sker enkelt via IR-plattformen Arena.

Realtid

Med Realtid som premiumkanal når du de viktigaste beslutsfattarna på finansmarknaden i Sverige: 61 % av läsarna är chef, VD eller investerare och 59 % äger minst ett bolag. Dina nyheter når därmed ut till de med störst möjlighet att påverka.

Realtid.se har 300 000 läsare och en miljon sidvisningar varje månad. Nyhetsbrevet går ut till 100 000 unika e-postadresser två gånger per dag.

När du väljer att använda Realtid som premiumkanal hos oss publiceras dina nyheter på förstasidan på Realtid.se samtidigt som de dagligen skickas ut via e-post till Realtids prenumeranter.

Publicering i premiumkanalen sker enkelt via IR-plattformen Arena.

IR-plattformen Arena

Arena är platsen där du är en vinnare. I Arena hittar du allt som du behöver för att kommunicera smart och effektivt med investerare och media.

Här kan du enkelt och säkert publicera pressmeddelanden, samarbeta med dina kollegor och externa rådgivare, få hjälp och rådgivning kring börsregler och kommunikation från beQuoted samt mycket mer.

Och till dig som redan är Arena-kund – grattis! Du kan välja premiumkanaler redan idag.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024