Pressmeddelanden När du har viktiga nyheter

beQuoted distribuerar nyheter åt företag som vill nå investerare och journalister. Bred spridning maximerar chansen till största genomslaget.

I gott sällskap

Di
Nasdaq
NGM

Nyheterna visas på de viktigaste finanssajterna. Uppfyller kraven för notering på Nasdaq och NGM.

Enkelt och självklart

Når fram i bruset!

Uppfyller börsreglerna

Känn dig som expert på finansiell kommunikation

Pressmeddelanden

ÅAC Microtecs framgång med Sirius fortsätter med 11,3 MSEK order

AAC Clyde Spaces, Europas ledande småsatellitbolag, framgång med satellitdelsystemen Sirius fortsätter med en order om totalt 11,3 MSEK, från en stor europeisk satellittillverkare. Två uppsättningar delsystem kommer att levereras inom sex månader för att användas i en ej offentliggjord rymdmission.

Mangold erhåller tillstånd att agera Merkur Adviser på Merkur Market

Mangold Fondkommission AB har idag beviljats tillstånd att agera som Merkur Adviser på Merkur Market, en MTF-handelsplats som drivs av Oslo Børs. Merkur Adviser är en roll som handelsplatsrådgivare till bolag som avser ansöka om notering på Merkur Market, en tjänst som närmast motsvarar Mangolds åtagande idag där Bolaget tillhandahåller Certified Adviser samt Mentor tjänst till 55 noterade bolag på svenska handelsplatsen Nasdaq First North Growth Market samt NGM Nordic MTF.

Capacify lanserar platt­form för att hitta rätt interims­konsult

Idag lanserar Capacify en ny typ av kompetensplattform för interimskonsulter. Plattformen hjälper företag att lättare hitta rätt kompetens bland ett stort urval av konsulter. Den ska också stötta konsulter i att hitta den uppdragsgivare som behöver just deras spetskompetens. Nyckeln ligger i att låta tidigare kollegor och kunder värdera konsultens kompetens.

Ferroamp redovisar ännu ett kvartal med rekordomsättning

Clean-techbolaget Ferroamp Elektronik AB redovisar för årets tredje kvartal en fakturering på 11 MSEK. Det är mer än tre gånger så mycket som faktureringen för motsvarande kvartal 2018.

Tempest Security delårsrapport för tredje kvartalet 2019

Markant resultatförbättring med fortsatt hög tillväxt

Kortfattat gör vi ett fantastiskt kvartal - vi ökar vår omsättning och förbättrar vår lönsamhet. Med en omsättning på 79,2 miljoner (59,1) är det en försäljningsökning på 34% för perioden från föregående år. På EBITDA nivå är bolaget i kvartalet lönsamt med över 2 miljoner i positivt resultat.

"Tredje kvartalet visar att vi är på rätt väg och att vårt arbete för att förbättra lönsamheten fortlöper enligt plan. Vi ser en hög aktivitet i alla våra affärsområden och att det kommer att fortsätta driva en positiv utveckling i omsättning och resultat" säger Andrew Spry, VD på Tempest Security.

Swedavia överväger att emittera hybridobligationer och gröna obligationer i SEK

Swedavia har anlitat finansiella rådgivare för att utvärdera förutsättningarna för att ge ut nya obligationslån, dels hybridobligationer och dels gröna obligationer utifrån det ramverk för gröna obligationer som Swedavia nyligen lanserade.

Unibap får beställning på AI dator för Nasas HyTI satellitmission

Unibap AB (publ) har mottagit beställningen för en rymddator och tjänster till Nasas Hyperspectral Thermal Imaging (HyTI) satellitmission. Denna beställning är en uppföljning av pressmeddelande 20 juli 2018 i samband med att Unibap valdes ut som leverantör. Beställningen är på $312,500 USD (ca 3,072 miljoner kronor) och leveransen kommer att ske under hösten 2019 och våren 2020. Beställningen kommer efter utvärdering och tester som genomförts under 2018 och 2019.

Bli en vinnare!

Arena

I arenan hittar du allt som du behöver för att kommunicera effektivt med investerare och media. Fyll i formuläret så lägger vi upp ett konto för dig och ditt företag.

Gå med i Arenaarrow_forward

Våra kunder är våra bästa säljare!

Över 90% av antalet nya kunder kommer efter rekommendation från andra nöjda kunder.
Fler än 100 börsbolag använder beQuoteds plattform för att uppdatera sin webbplats och kommunicera professionellt.

Prata med oss

beQuoted underlättar och hjälper dig med investor relations arbetet. Vi ser till att din webbplats uppdateras, dina nyheter når ut till investerare och media, och mycket mer. Prata gärna med någon av våra rådgivare eller säljare.

Telefon: 08-692 21 90

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.