Karriär Jobba på beQuoted

Vad roligt att du är nyfiken på oss!

Kanske är du intresserad av att arbeta på beQuoted eller så har du en riktigt bra idé för hur vi skulle kunna bli ännu bättre. 

Vi hjälper börsbolagen i en digital värld

Genom att vara med och förändra de finansiella marknaderna skapar vi ännu bättre mötesmöjligheter mellan börsbolag och investerare.

Vill du vara med och driva den digitala transformationen? Gillar du variation och utmaningar? Bra, då har du kommit rätt!

Frihet, passion och möjligheter

Vi ger våra anställda stor frihet att skapa, ha roligt och att vara passionerade för det de tror på. Du får utrymme att utvecklas, bli expert på ditt område, vara del av vårt team och att skapa värde.

Du har kanske en kompetens eller erfarenhet som vi och våra kunder skulle ha glädje av.

Här nedan ser du aktuella karriärmöjligheter, men du kan alltid skicka in en öppen ansökan så hör vi av oss om vilka möjligheter vi ser.

Lediga Tjänster

Webbkommunikatör med känsla för design

Genom beQuoteds nyhetsredaktion, företagsinformation och distributionsnät utvecklas börsföretagens relationer med aktiemarknaden. Här har du en spännande och ansvarsfull roll som kombinerar nära kunddialoger med kommunikation och webbdesign. Då beQuoted växer och efterfrågan ökar söker vi nu en Webbkommunikatör som vill bli en del av deras drivna team och vara med på tillväxtresan de har framför sig. Är du intresserad ska du definitivt läsa vidare och vi ser fram emot din ansökan!

Öppen ansökan

Du har kanske en kompetens eller erfarenhet som vi och våra kunder skulle ha glädje av.

Vill du veta mer?

Du kan skicka in dina uppgifter för att söka direkt via varje ledig tjänst här ovan, har du frågor om en karriär på beQuoted så kontakta VD Thomas Lindgren.

Telefon: 070-536 52 33

E-post: [email protected]

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.