Webbmoduler

Organisera dina finansiella rapporter

Med rapportmodul från beQuoted går det alltid snabbt för investerare att hitta bolagets rapporter – oavsett vilket år rapporten publicerades eller vilken typ av rapport det gäller.

Automatisk publicering

IR-plattformen Arena publicerar automatiskt bolagets rapporter i rapportmodulen samtidigt som du skickar ut nyheten om rapporten enligt börsregelverket. Du behöver inte göra några ytterligare åtgärder för att den senaste rapporten ska finnas på webbplatsen.

Filtrera mellan olika typer av rapporter och år

Investerare kan snabbt och enkelt hitta de rapporter de är intresserade av. Man kan filtrera mellan olika typer av rapporter, såsom årsredovisningar och delårsrapporter. Det går även att sortera per år.

Stöd för ESEF och andra relevanta format

Rapportmodulen har stöd för de format som myndigheter och investerare förväntar sig. Du kan smidigt administrera tillhörande dokument och format i IR-plattformen Arena. Alla dokument och filer hittar investeraren alltid tillsammans med rapporten – de kan inte hamna på olika ställen.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024