Webbmoduler

Alltid senaste nytt på din webbplats

Med nyhetsmodul från beQuoted kan du vara säker på att investerar alltid får de senaste nyheterna på din webbplats.

Uppfyller kraven

Med några få steg publicerar du dina pressmeddelanden i IR-plattformen Arena i enlighet med de krav som finns. Modulen är helt synkroniserad med den faktiska publiceringen, vilket är ett krav från myndigheter och börs. Du kan vara säker på att inget pressmeddelande visas för tidigt eller för sent på din webbplats.

Anpassningsbar

Du kan välja hur dina nyheter ska visas på webbplatsen – som rubrik med länk, med eller utan ingress eller i sin helhet. Modulen kan anpassas efter dina önskemål. Du kan använda modulen för att visa den senaste nyheten på förstasidan eller för ett större arkiv med samtliga publicerade pressmeddelanden.

MAR och regulatorisk information

Med IR-plattformen Arena går det tydligt att märka upp insiderinformation enligt MAR (Market Abuse Regulation) och andra regulatoriska krav så att detta inte missas. Investerare kan därmed söka och hitta specifik regulatorisk information i nyhetsmodulen när detta är relevant.

Svenska och engelska

Med nyhetsmodulen kan du växla mellan nyheter på svenska och engelska.

Filtrering för snabb information

Investarare kan sortera nyheter per år för att snabbt hitta den information de letar efter.

Stöd för olika nyhetstyper

Nyhetsmodulen kan även användas för att publicera andra slags nyheter som är relevanta för din verksamhet, inte bara pressmeddelanden. Du kan använda nyhetsmodulen på flera olika ställen på din webbplats för att visa olika slags nyheter.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024