Webbmoduler

Presentera din ägarbild

Som investerare är ägarstrukturen intressant eftersom det säger mycket om ett bolag. Vilka äger bolaget, hur stora är deras andelar och hur påverkar detta maktfördelningen är frågor som kan inverka på ett investeringsbeslut.

Investerares intresse

Många investerare är intresserade av att veta vilka som är de största aktieägarna i ett företag. Detta kan påverka deras beslut att investera eller behålla sina investeringar i ditt företag. Genom att tillhandahålla denna information på er webbplats gör ni det enklare för investerare att få tillgång till den information som de förväntar sig. 

Transparens och tillförlitlighet

Genom att tillhandahålla information om de största aktieägarna och ägarstrukturen ger ni en ökad transparens och trovärdighet till era investerare. Det visar att ni är öppna och skapar förtroende för ert företag.

Största aktieägarna

Visar t. ex. de 10 största ägarna. Antal kan ändras. Summerar antalet aktier som övriga ägare innehar.

Fördelning på storleksklasser

Visar antalet aktieägare inom olika storleksintervall. Visar antal aktier och röster inom respektive intervall. Intervall kan ändras.

Tillsammans med Euroclear erbjuder vi för bolag som använder tjänsten Vantage by Euroclear en lösning där ägarinformation uppdateras automatiskt på webbplatsen.

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024