Insights

Vi hälsar Kajsa Persson varmt välkommen till vårt team

Vi hälsar vår nya medarbetare Kajsa Persson varmt välkommen till beQuoted!

Kajsa kommer att arbeta som Customer Success Manager hos oss. Hon kommer senast från en analytikerroll hos Stadsholmen Equity, där hon ansvarade för prospektering och kontakt med investerare samt sociala medier.

Kajsa har en Bachelor i Business and Economics från Lunds Universitet och har även läst marknadsföring vid IÉSEG School of Management and Economics i Paris.

Berätta om ditt intresse för aktier och börsen!

Jag har alltid haft ett stort intresse för samhällsfrågor och att följa omvärldsläget, vilket i sin tur ledde in mig till ett intresse för börsen. Min utbildning och erfarenhet från olika roller inom finansbranschen har ytterligare fördjupat mitt intresse. Jag ser aktiemarknaden som en fascinerande plats där man kan följa marknadstrender och ständigt lära sig nya saker.

Vad ser du mest fram emot i din roll som Customer Success Manager? 

Jag ser mest fram emot att få hjälpa beQuoteds kunder att lyckas med sin IR-kommunikation. Att bygga starka och långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder samt se till att de kan dra full nytta av beQuoteds rådgivare och IR-plattform är något som jag verkligen ser fram emot. Dessutom är det en ära att få vara en del av en det dynamiska och engagerade teamet på beQuoted och tillsammans bidra till att förstå kundernas behov och förväntningar på ett djupare plan. 

Varför valde du att söka till beQuoted? 

En av de främsta sakerna som fick mig att söka mig till beQuoted var möjligheten att arbeta i en framåtsträvande miljö där jag får användning av mina tidigare erfarenheter för att hjälpa kunderna att lyckas i sin kommunikation med sina investerare Jag var även särskilt lockad av möjligheten att arbeta med stort eget ansvar och att ha varierande och spännande uppgifter i en digital miljö. Dessutom ser jag fram emot att fördjupa de relationer som beQuoted idag har med sina kunder!

2024-01-29

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024