Arena

Uppdatera din finansiella kalender direkt i Arena

I Arena hanterar du enkelt den finansiella kalendern på din webbplats. Du kan lägga in både händelser som krävs enligt regelverken, till exempel rapporter och bolagsstämmor, men även kommande presentationer, utdelningsdagar och annat som är relevant för dina aktieägarna.

I IR-plattformen Arena, klicka på "Kalender" i verktygsfältet till vänster. Klicka sedan på "Ny kalenderhändelse". Här kan du välja "typ av händelse" samt ange datum och tid för händelsen. Du kan även inkludera en valfri beskrivning, med möjlighet att inkludera länkar.

Besökare på din webbplats kan sedan prenumerera på din kalender eller lägga till enskilda händelser till sin egen kalender.

Du kan även hantera andra områden av din IR-webb direkt i Arena, bland annat pressmeddelanden och rapportarkiv. Önskar du mer information eller behöver hjälp att komma igång? Hör av dig till någon av våra rådgivare!

Av Dennis Bircan

2023-09-13

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2023