Arena

Snart rullar vi ut våra förbättrade IR-moduler

beQuoteds förbättrade IR-moduler är utformade för att göra det så effektivt som möjligt för dig att uppdatera och dela relevant information med modern teknik. Du kan vara säker på att samma information når alla investerare, oavsett var de befinner sig.

Vi har redan påbörjat bytet hos några kunder och kommer att återkomma till dig när det är dags att byta IR-modulerna på din webbplats.

Med beQuoteds förbättrade IR-moduler kommer din webbplats att få en ny och förbättrad look som speglar de nya funktionerna som du och dina investerare kommer att kunna dra nytta av. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta fördelarna. Bästa av allt är att bytet inte kommer att innebära något extra arbete eller kostnad för dig.

IR-moduler som detta gäller:

  • Nyheter (pressmeddelanden)
  • Finansiella rapporter
  • Kalender

Samtliga IR-moduler kommer att få fler funktioner och innehållet kommer att kunna hanteras och skötas direkt i Arena.

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig att nå ut till investerare på ett smidigare och mer effektivt sätt. Tack för ditt förtroende och vi kommer att hålla dig uppdaterad om modulbytet.

Med vänlig hälsning,
Martin Stråle, produktchef

Av Martin Stråle

2023-06-08

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2023