Så här säkerställer vi att dina pressmeddelanden når fram Så här säkerställer vi att dina pressmeddelanden når fram

Alla börsnoterade bolag behöver den – en tjänst för att distribuera sina pressmeddelanden. När du skickar ut ett pressmeddelande förväntar du dig att det ska nå fram till alla dina intressenter direkt. Detta är tyvärr inte alltid verkligheten. Ingenting är mer irriterande än när ett system krånglar och inte gör som du vill. Det skapar stress, onödig frustration och kan i värsta fall – för ett börsbolag – leda till ödesdigra konsekvenser.

En säker plattform

beQuoted har utvecklat plattformen Arena för att se till att detta inte drabbar dig och ditt bolag. Låt oss ta en närmare titt på vikten av säkerhet vid distribution av finansiella pressmeddelanden och hur beQuoted gör för att säkerställa detta:

  • Arena drivs genom molnbaserad teknologi med redundant infrastruktur, vilket ger hög driftsäkerhet. Kritiska komponenter dupliceras och säkerhetskopieras för att säkerställa tillförlitlighet i systemet. I händelse av oväntade fel kan systemet därför sömlöst fortsätta att fungera tack vare uppbackning från dessa reserver.
  • All kommunikation i Arena sker genom säkra kanaler med moderna krypteringsmetoder.
  • Du kan styra vem som har tillgång till vad i plattformen så att endast betrodda användare, exempelvis styrelseledamöter och kommunikationsansvariga, har tillgång till känslig och icke-offentliggjord information.
  • beQuoteds drift- och supportpersonal samarbetar med teknisk personal hos våra samarbetspartners (exempelvis finanssajterna där dina pressmeddelanden publiceras) för att garantera att olika system i distributionskedjan fungerar felfritt tillsammans.
  • Genom kontinuerlig vidareutveckling sker uppgraderingar i plattformen sömlöst utan att påverka ditt arbete.
  • Som användare har du tillgång till både plattformen och support dygnet runt på alla årets dagar.
  • All distribution övervakas automatiskt av systemet för att säkerställa högsta kvalitet.
  • Genom kontroller hos mottagare testas distribution för att säkerställa att nyheten inte bara skickats ut utan även tagits emot och publicerats av mottagare.
  • Du får bekräftelser på publicering både i Arena och via e-post direkt efter offentliggörandet.

Din information kommer ut korrekt i alla kanaler

beQuoted erbjuder robust och pålitlig distribution av pressmeddelanden och en modern och säker plattform i toppklass. Arena är utformad för att förse IR-ansvariga och bolag med de redskap som de mest behöver – i Arena hittar du därför allt som krävs för att kommunicera effektivt, smart och säkert med investerare och media.

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.