God jul önskar beQuoted God jul önskar beQuoted

För 30 år sedan utspelades något som helt skulle förändra sättet vi kommunicerar på. En decemberdag 1992 skickas nämligen världens första SMS. Meddelandet löd kort och gott: ”Merry Christmas”. En försiktig början på något som kom att revolutionera både teknikutveckling och sociala normer.  

Sedan dess har den tekniska utvecklingen och digitaliseringen skenat iväg. Idag används flera tjänster, plattformar och medium för att kommunicera, inte minst inom IR och finansiell kommunikation. En traditionell bransch som de senaste åren genomgått stora förändringar för att kommunicera smartare och mer effektivt. Tänk att allting började med en julhälsning... 

Årets julgåva för värme, trygghet och gemenskap 

Vi vill önska er alla en riktigt god jul – “Merry Christmas” – och särskilt tacka er kunder för ett fint samarbete under året som har gått. Som julgåva har vi i år skänkt pengar till Uppsala Stadsmission och deras viktiga arbete för att ge utsatta en god jul med värme, trygghet och gemenskap. Tack för att du är kund hos oss och möjliggör detta!  

2022 i backspegeln 

Efter flera år av låg inflation och stigande börser kom 2022 att präglas av krig, klimatkris, skenande energipriser, stigande räntor och fallande börser. Rysslands invasion av Ukraina innebar en vändning i återhämtningen efter coronapandemin. Den ekonomiska och politiska osäkerhet som viruset orsakat förstärks av en konflikt som sår tvivel om globaliseringen. Det innebär särskilda utmaningar för en liten exportberoende ekonomi som den svenska.  

Sett ur ett europeiskt perspektiv är Stockholmsbörsen en av årets stora förlorare. När pengar inte längre är gratis får de mest riskfyllda placeringarna stryka på foten först. Fyra av tio kronor har lämnat smålistorna under året. Visioner och tillväxtutsikter är i väntläge. Recessionen stampar i hallen som en påklädd treåring. Samtidigt meddelar Konjunkturinstitutet att hushållens konfidensindikator var oförändrat deppig i november efter ett år av negativ utveckling. Kanske har vi nått botten när året nu närmar sig sitt slut.

Avslutningsvis vill vi återigen tacka för året som varit. Tillsammans tar vi nya tag och  arbetar för att nästa år ska bli ett vändningens år!

God jul och gott nytt år önskar vi på beQuoted!  

 

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.