Fördelar med att skapa en digital sammanfattning av din årsredovisning Fördelar med att skapa en digital sammanfattning av din årsredovisning

Att sammanfatta din årsredovisning på en överskådlig och lättillgänglig mikrosajt, en digital årsresumé, är ett modernt och innovativt sätt för företag att kommunicera sitt goda arbete, strategi och sitt ansvar till sina intressenter. 

  • Nå många fler: Din digitala årsresumé kan enkelt nås via valfri enhet med internetuppkoppling, vilket innebär att intressenter kan komma åt den var som helst och när som helst. Detta är särskilt användbart för intressenter som kanske inte har tillgång till en PDF eller fysisk kopia. 

  • Förklara mer pedagogiskt: En digital årsresumé kan innehålla interaktiva element som videor, infografik och länkar till ytterligare resurser, vilket kan bidra till att göra innehållet mer engagerande och lättare att förstå. 

  • Spara på miljön: En digital årsresumé är ett miljövänligt alternativ eftersom det eliminerar behovet av tryckning och distribution, vilket spara på papper och minskar koldioxidutsläppen. 

  • Billigare att producera: Du har redan investerat stora pengar i din årsredovisning. Dra nytta av detta och återanvänd materialet online.

  • Följ hur den tas emot av investerarna: Mikrosajten kan innehålla dataspårning för analysverktyg, vilket kan hjälpa företag att bättre förstå hur rapporten presterar och identifiera förbättringsområden. 

  • Enkel att sprida i sociala medier: Den digitala årsresumén kan enkelt delas via sociala medier eller som en länk via e-post, vilket kan bidra till att öka dess räckvidd och genomslagskraft. 

KUNDCASE: Med en digital sammanfattning årsredovisning kan AAC Clyde Space erbjuda investerare och andra intressenter en heltäckande och lättnavigerad översikt över bolagets verksamhet. Ta del av kundcaset här.

Sammantaget erbjuder en digital sammanfattning av årsredovisningen flera fördelar för företag som vill kommunicera med sina intressenter på ett modernt och kostnadseffektivt sätt. 

Vill du kommunicera modernt och innovativt? Hör av dig till oss så ser vi till att du lyckas!

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.