För alla barn och ungas rätt att bli sedda För alla barn och ungas rätt att bli sedda

Just nu är det många barn och unga som njuter av sommarlovet, men för somliga är sommaren en tid av att känna sig ensam och osedd. En del barn och unga har knappt varit utanför de områden där de bor och inte fått möjlighet att uppleva naturen och den svenska sommaren.

Denna sommar har Uppsala Stadsmissions barn- och ungdomsverksamhet Unga Station anordnat sommarkollo för ungdomar som lever i social, ekonomisk eller psykisk utsatthet och som aldrig tidigare har varit på läger. Nu fick de möjlighet att vara med om tre dagar ute i skärgården med helt nya upplevelser och aktiviteter - att ro roddbåt, vandra, fiska, spela femkamp med mera. Förutom allt kul får många ungdomar också med sig praktiska lärdomar hem, exempelvis hur man bäddar en säng, hur man diskar och andra användbara kunskaper som de tidigare aldrig fått prova på. 

I år stödjer vi Uppsala Stadsmission och deras arbete för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet eller upplever svårigheter i livet.

Finansbranschen är en framgångsrik bransch - det råder inga som helst tvivel om den saken. Därför är det extra viktigt att fler aktörer faktiskt väljer att dela med sig av sina vinster och bidrar till välgörenhet. För att läsa mer om Uppsala Stadsmissions viktiga arbete och hur du kan bidra, klicka här.

På beQuoted vill vi bidra till att göra vårt samhälle till en bättre plats. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.