En modern och användarvänlig IR-webb med minimalt underhåll - på en vecka En modern och användarvänlig IR-webb med minimalt underhåll - på en vecka

Vad krävs för att få en snygg och användarvänlig IR-webb som uppskattas av investerare och dessutom kräver minimalt underhåll? Som tur är behöver det inte vara ett stort och krångligt projekt - med beQuoted kan du vara igång på en vecka.  

När uppdaterade du din webbplats senast? Idag är det viktigare än någonsin att bygga en stark närvaro online och sticka ut från mängden. En tråkig och bristfälligt underhållen webbplats ger helt enkelt ett dåligt intryck. Det signalerar att ditt bolag är förlegat och tråkigt. 

Tyvärr betraktas IR-webbar fortfarande av många som en dammig hylla för gamla rapporter. Men den kan - och bör - vara så mycket mer än så. IR-webben är ditt bolags skyltfönster mot världen. Ge därför IR-webben den uppmärksamhet den förtjänar - och hela ditt bolag ett lyft! 

Så vad behövs för att få en snygg och användarvänlig IR-webb som uppskattas av investerare och dessutom kräver minimalt underhåll? Som tur är behöver det inte vara ett stort och krångligt projekt - med oss kan du komma igång på en vecka.   

Vi ser till att du kommer igång direkt med din IR-webb, så att du kan fokusera din tid på det du gör bäst. 

 • Från koncept till lansering på en vecka
  Slipp vänta i flera veckor eller månader! Vi har byggt mängder av IR-webbar. All denna kunskap och erfarenhet har vi kokat ned i smidigt konfigurerbara IR-moduler och komponenter för att täcka alla dina behov. Du kan ha en modern och fräsch IR-webb på en vecka!
 • Håller ditt varumärke konsekvent
  Utöver att förse investerare med all information de behöver ser vi till att webbplatsen konsekvent upprätthåller ditt bolags varumärkesidentitet. 
 • Garanterad regeluppfyllnad
  Våra webbplatser uppfyller regelverkets alla krav och följer bästa praxis inom IR. 
 • Automatiserad och aktuell
  Pressmeddelanden, finansiella rapporter, aktiegrafer med mera uppdaterats automatiskt på webbplatsen. Och vår kundservice säkerställer att all information på webbplatsen är aktuell och relevant. 
 • Få mer tid över till att göra det som du är bäst på 
  Företagsledare idag har hög arbetsbelastning och många områden som ska hinnas med. Du kommer kunna ägna mer tid på det du är bra på för att göra ditt företag framgångsrikt.

beQuoted har förenklat processen och kan på kort tid leverera en förstaklassig IR-webb. Passa på att boka in ett möte med någon av våra säljare för att komma igång direkt! 

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.