Digital årsredovisning till AAC Clyde Space Digital årsredovisning till AAC Clyde Space

Rymdbolaget AAC Clyde Spaces årsredovisning för 2021 finns nu tillgänglig på bolagets IR-webbplats investor.aac-clyde.space. Utöver den sedvanliga PDF:n finns årsredovisningen liksom förra året även tillgänglig i ett digitalt webbaserat format. Med detta menas att årsredovisningen sammanfattas som en webbplats, en mikrosajt, vilket gör den lätt att dela och sprida online.

Kommunikationsbyrån Bladonmore har stått för innehåll och formgivning medan beQuoted har stått för utveckling och implementering. beQuoted sköter sedan tidigare AAC Clyde Spaces IR-webb och distribuerar även bolagets pressmeddelanden. 

En digital årsredovisning ger bolag tillfälle att kombinera fakta och data med känsla och kreativitet, paketerat i ett tillgängligt, överskådligt och lättnavigerat format. Årsredovisningen blir en mix av välskriven text, bra bilder och iögonfallande animerad infografik - innehåll som tilltalar och skapar intresse för bolagets budskap och verksamhet. 

Vi har även arbetat med att göra redovisningen så behaglig som möjlig att visas i mobil vy, så att investerare och andra intressenter kan ta del budskapet vare sig denne befinner sig hemma i soffan, på språng i tunnelbanan eller på kontoret. 

En annan stor fördel med detta format är att innehållet är sökbart. Därmed kan du täcka in sökord och söktermer för att kunna nå ut till fler - även personer bortom din vanliga mottagarskara. Dessutom får du självklart koll på besöksstatistiken.

Se slutresultatet på investor.aac-clyde.space

Vill du höja ambitionsnivån? Vill du nå fler? Är du nyfiken på hur en modern webbaserad årsredovisning kan lyfta ditt budskap? Hör av dig till oss!

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.