Insights

Checklista: Så lyckas du med din IR-webb

I dagens investeringsklimat ställs höga krav på bolagets IR-funktion. Likviditeten minskar, kapitalkostnaderna ökar och konkurrensen om investerarnas uppmärksamhet och kapital intensifieras.

Smart och effektiv IR är avgörande för att bolaget ska kunna använda aktiemarknaden för att genomföra kapitalanskaffningar och därmed kunnafinansiera sina framtidsplaner och nå sina mål, förvärv och långsiktigvärdeutveckling för aktieägarna.

Varför behöver du vår checklista?

En välplanerad och välskött Investor Relations-webbplats är avgörande för att skapa förtroende hos investerare och ge dem den information de söker. Vår checklista är din vägvisare till framgång och kommer att hjälpa dig med:

  • Vad är IR?
  • Varför är en IR-webb viktig?
  • Detta bör din IR-webb innehålla
  • Så tar du IR-webben till nästa nivå

Om du har några frågor eller behöver mer information, är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med din Investor Relations-strategi.

Ladda ned checklistan

2023-09-25

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2023