Företagsnyheter

Barn och unga behöver få uppleva roliga saker på sommaren

Just nu är det många barn och unga som njuter av ett efterlängtat sommarlov. För vissa är dock sommaren en tid av ensamhet, utsatthet och utanförskap. 

I sommar har Uppsala Stadsmissions barn- och ungdomsverksamhet anordnat flera aktiviteter för barn och ungdomar som lever i social, ekonomisk eller psykisk utsatthet. Bland annat har man anordnat utomhusaktiviteter som volleyboll, fotboll och frisbee, men också sommarskola, sociala träffar och pedagogisk kulturverksamhet.

Stadsmissionen bjuder även in barn och föräldrar som de kommer i kontakt med genom sina verksamheter till familjeläger i den uppländska skärgården. Lägerledarna och volontärerna skapar tillsammans en trygg och välkomnande miljö för alla deltagare.

I ett par år har vi stöttat Uppsala Stadsmission och deras viktiga arbete för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet eller upplever svårigheter i livet.

Finansbranschen är en framgångsrik bransch, det råder inga som helst tvivel om den saken. Därför är det extra viktigt att fler aktörer faktiskt väljer att dela med sig av sina vinster och bidrar till välgörande ändamål. För att läsa mer om Uppsala Stadsmissions viktiga arbete och hur du kan ge en sommargåva, klicka här.

På beQuoted vill vi bidra till att göra vårt samhälle till en bättre plats. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Av Thomas Lindgren

2023-06-30

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2023