Arena

Nytt i Arena – Word-import, auto-genererad PDF-bilaga och tidsstämpel

Vi arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen i Arena. Nu har IR-plattformen försetts med nya smarta funktioner som sparar dig tid och minskar risken för fel.  

Word-import 

Slipp tidskrävande arbete och minimera risken för fel. Nu kan du enkelt importera din nyhet i Arena från en Word-fil – utan att klippa och klistra. Arena läser in innehållet och formaterar text och tabeller snyggt och prydligt helt automatiskt.  

Auto-genererad PDF-bilaga 

Förenkla din arbetsprocess. Låt Arena skapa en auto-genererad PDF-bilaga för ditt pressmeddelande. Välj bland färdiga mallar som du anpassar med logotyp, typsnitt och färger för att matcha ditt varumärke. PDF-bilagan kan förhandsvisas direkt i Arena innan publicering. Om du har behov av en skräddarsydd mall kontaktar du oss, så hjälper vi dig! 

Automatiska tidsstämplar 

Arena gör det enkelt att uppfylla regelverkens krav. När du använder PDF-generering och behöver förse pressmeddelandet med en regulatorisk etikett, till exempel MAR, appliceras korrekt tidsstämpel automatiskt vid offentliggörande. Det gäller förstås även vid schemalagd publicering.  

Med de nya smarta funktionerna i Arena sparar du tid för mer värdefullt arbete och kan vara säker på att allting blir rätt. Funktionerna blir successivt tillgängliga och kommer vara tillgängliga för samtliga användare efter sommaren. Vill du komma igång redan idag? Kontakta oss via Arena så aktiverar vi funktionerna för ditt bolag!  

Av Martin Stråle

2024-06-05

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024