Arena

Nu lanseras Breakit som premiumkanal i Arena

Nu lanseras Breakit som premiumkanal i IR-plattformen Arena. Som kund hos beQuoted kan du därmed publicera dina pressmeddelanden direkt i ett flöde på Breakits förstasida och nå ut till den svenska tech- och startupmarknaden.

Läs pressmeddelandet här.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder maximal synlighet och möjlighet att nå attraktiva målgrupper - till en låg kostnad. Med 250 000 unika besökare och över 1 miljon sidvisningar i veckan når Breakit driva, nyfikna ledare, investerare och affärsänglar i det nya näringslivet. 67% av läsarna har något typ av ägarskap på bolaget de arbetar på. Största målgruppen är verksamma inom IT/Saas, bank/finans, retail och media.

När du väljer Breakit som premiumkanal kommer ditt pressmeddelande att listas med rubrik på Breakits förstasida samt under sidan pressreleaser. Dessutom arkiveras dina nyheter på Breakits webbplats. Tack vare Breakits höga SEO-ranking blir dina nyheter synliga högt upp i sökmotorernas resultat.

Publicering i premiumkanalen sker enkelt via IR-plattformen Arena.

För att publicera med Breakit som premiumkanal i Arena, klicka i rutan under premiumkanaler i vänstermenyn när du skapar ett nytt pressmeddelande. 

Av Thomas Lindgren

2024-02-15

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024