Insights

Fördelar med en "digital one pager" av din årsredovisning

Att sammanfatta din årsredovisning eller rapport på en överskådlig och lättillgänglig mikrosajt, en digital one pager, är ett modernt och innovativt sätt för företag att kommunicera sitt goda arbete, strategi och sitt ansvar till sina intressenter. 

  • Nå många fler: Din digitala one pager kan enkelt nås via valfri enhet med internetuppkoppling, vilket innebär att intressenter kan komma åt den var som helst och när som helst. Detta är särskilt användbart för intressenter som kanske inte har tillgång till en PDF eller fysisk kopia. 

  • Förklara mer pedagogiskt: En digital one pager kan innehålla interaktiva element som videor, infografik och länkar till ytterligare resurser, vilket kan bidra till att göra innehållet mer engagerande och lättare att förstå. 

  • Spara på miljön: En digital one pager är ett miljövänligt alternativ eftersom det eliminerar behovet av tryckning och distribution, vilket spara på papper och minskar koldioxidutsläppen. 

  • Billigare att producera: Du har redan investerat stora pengar i din årsredovisning. Dra nytta av detta och återanvänd materialet online.

  • Följ hur den tas emot av investerarna: Mikrosajten kan innehålla dataspårning för analysverktyg, vilket kan hjälpa företag att bättre förstå hur rapporten presterar och identifiera förbättringsområden.
     
  • Enkel att sprida i sociala medier: Den digitala one pagern kan enkelt delas via sociala medier eller som en länk via e-post, vilket kan bidra till att öka dess räckvidd och genomslagskraft. 

Sammantaget erbjuder en digital sammanfattning av årsredovisningen flera fördelar för företag som vill kommunicera med sina intressenter på ett modernt och kostnadseffektivt sätt. 

Vill du kommunicera modernt och innovativt? Hör av dig så ser vi till att du lyckas!

2024-03-03

Om beQuoted

Fler artiklar

Redo att lyfta din IR till nästa nivå?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

beQuoted är din självklara partner inom Investor Relations och finansiell kommunikation. Vi ser till att du når ut, förstärker ditt varumärke, uppfyller reglerna och imponerar på investerarna.

Följ oss

LinkedIn

Adress

Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

[email protected]
+46 (0)8 692 21 90

© beQuoted 2024