Caybon Lättnavigerad IR-webb som lyfter bolagets investment case

Caybon belyser fördelarna med att investera i bolaget genom en skräddarsydd IR-webb.

Om Caybon

Caybon är en koncern med skalbara och digitalt fokuserade marknadsföringsbolag som är specialiserade inom produktion och distribution. De olika varumärkena erbjuder olika sätt att nå sin målgrupp bland annat genom digitala mediaplattformar, videos, prestationsinriktad marknadsföring, event så väl som tryckt media. Kunderna varierar från multinationella företag till mindre och medelstora bolag.

Investerarvänlig

All väsentlig information är lättåtkomlig. Landningssidan är översiktlig och belyser direkt fördelarna med att investera i Caybon. Vill en investerare veta mer om något specifikt kan den enkelt klicka sig vidare utan att behöva famla runt efter informationen.

Belyser fördelarna med att investera

Det första som möter besökaren är en uppmaning att besöka sidan “Why Invest”. Där kan befintliga och framtida investerare läsa varför en investering i Caybon är en god idé . Lättillgänglig information som underlättar investeringsbeslut.

En punktlista ser till att fördelarna är lätta att överblicka och gör det enkelt för besökare att förstå bolaget. Investerare älskar listor!

Design som förstärker varumärket

Det är viktigt att IR-webbplatsen följer den grafiska profilen på företagswebbplatsen. Dels för att förstärka företagets varumärke och profil, dels för att övergången från den vanliga webbplatsen till IR-webben ska upplevas så sömlös som möjlig. Det ger ett professionellt intryck.

Caybons IR-webb jämte huvudwebben.

Automatiserat

IR-webben är platsen dit investerare kommer för korrekt och uppdaterad information. Viktig information - såsom rapporter och pressmeddelanden - hamnar automatiskt på IR-webben samma sekund som den publiceras. På så vis är innehållet på webbplatsen ständigt upptadeterat, samtidigt som du lever upp till regelverkets bestämmelser.

Caybon använder Arena för att skicka ut sina pressmeddelanden och annan finansiell information. Läs mer om våra tjänster inom pressmeddelanden här.

Anpassad för mobilen

Idag använder de flesta mobilen när de surfar och detta gäller såklart även investerare. Caybons IR-webb är därför utvecklad med “mobile-first” i åtanke, det vill säga att vi använt mobilen som utgångspunkt när vi designat och utvecklat webbplatsen.

Uppmuntrar till kontakt

Hur ser man till att upprätthålla kontakten med investerare? På Caybons IR-webb uppmuntrar vi investerare och andra intressenter att prenumerera på automatiska utskick av pressmeddelanden och finansiella rapporter via e-post samt ser till att det ska vara enkelt att kontakta IR-ansvarig genom lättillgängliga kontaktuppgifter.

Mäta, analysera och optimera

Webbplatsdata mäts med analysverktyg som Google Analytics för att få bättre insikt och förståelse om besökares beteenden, till exempel var på webbplatsen de tillbringar mest tid och hur de hittar till webbplatsen från första början. På så vis upptäcks användarmönster och ändringar kan sedan göras för att göra IR-webben ännu bättre.

Se slutresultatet på
investor.caybon.com

Intresserad av en modern IR-webb?

Behöver ditt bolag en ny IR-webb eller en uppgradera av din nuvarande? Läs mer om vårt utbud inom webb här eller hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta ossarrow_forward

Kontakta oss för att komma igång

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur du kommer igång med tjänsterna, du kan också nå oss på 08-692 21 90.